imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hivatalos! Szeptember 9-én mutatják be az új iPhone-okat!


Ahogyan az utóbbi időben már megszokhattuk, az Apple idén is szeptemberben mutatja be az új iPhone-családot. Az iPhone 6s és iPhone 6s Plus leleplezésének időpontja 2015. szeptember 9., itthoni idő szerint 19:00 óra.

A meghívó szövege ezúttal is meglehetősen titokzatos: a „Hey Siri, give us a hint.”, vagyis „Hé Siri, adj valami tippet”-ből arra lehet következtetni, hogy jelentős szerepet kap majd az Apple iOS-ben megtalálható digitális asszisztense. Ha feltesszük neki a meghívón szereplő kérdést, akkor sajnos (egyelőre?) nem ad semmiféle tippet.

A rendezvény a San Franciscó-i Bill Graham Civic Auditoriumban kerül megrendezésre, ahol annak idején Steve Jobs és Steve Wozniak bemutatták az Apple II-t, vagyis a tavalyi eseményhez hasonlóan úgy tűnik folytatódik az a trend, hogy az Apple szempontjából „történelmileg” fontos helyszínt választanak az iPhone-ok leleplezésére.

És hogy mit várhatunk? A legutóbbi pletykák alapján Force Touch kijelzőt, jobb, akár 12 megapixeles kamerát, 4K videórögzítést, 2 GB RAM-ot, A9 processzort és erősebb, az Apple Watch Sporthoz hasonló 7000-es sorozatú alumíniumból készült házat. Szóltak hírek egy új színről is, ami valamiféle rózsaszín vagy rózsaarany lenne, de ezt a napokban a China Telecom egyik képviselője cáfolta.

Többen arra számítanak, hogy végre elérkezik az Apple TV várva-várt frissítése is, különleges távirányítóval, erősebb hardverrel és saját App Store-ral. Az is lehet, hogy Siri erre a készülékre is beköltözik szeptember 9-én. Ezen kívül biztosan kapunk egy kis további ízelítőt az iOS 9-ből (melynek megjelenése röviddel a bemutató utánra várható) és a watchOS 2-ből is.

Nem kell tehát már sokat aludni, szeptember 9-én természetesen szokás szerint mi is jelentkezünk élő videós közvetítéssel, nézzétek velünk az eseményt!

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!