imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hivatalosan is az Apple lett a CES vezértrollja


A vállalat, ami ugyan soha nem vesz részt a világ gyakorlatilag legnagyobb szórakoztatóelektronikai kiállításán, azért csak elérte, hogy róla is legyen szó az eseményen.

Az Apple hagyományosan soha nem vesz részt azokon a bemutatókon, ahol mindegyik másik gyártó jelen szokott lenni. Nyilván ezzel is hangsúlyozandó, hogy ők mások, mint a többiek. Helyette vannak a jól ismert Apple Keynote-ok, amik ugyan Steve Jobs korában jelentősen több izgalommal jártak, de azért manapság is tudnak élvezetesek lenni, lásd például a most októberit iPades show-t.

Tradicionálisan az év egyik, ha nem a legnagyobb tech eseménye a Las Vegasban megrendezett CES, azaz Consumer Electronics Show. Itt szinte minden gyártó jelen szokott lenni a közepesen ismert kategóriától felfelé, ennek megfelelően a beszélő mosógéptől az ujjlenyomat-leolvasós szalonnaszeletelőig, elég széles spektrumon mozognak a bemutatott termékek.

Az Apple egyáltalán természetesen nem képviselteti magát. Legalábbis termékekkel. Ennek ellenére azért sikerült elérnie, hogy róla is beszéljenek egy sort. Ehhez pedig nem kellett mást tenniük, mint a kiállítás helyszínétől nem messze felhúzniuk az alábbi molinót.

Gondolom nem kell nagyon magyarázni. A híres: „Ami Vegasban történik, az Vegasban is marad“ mondást került újraértelmezésre „ami az iPhone-odon történik, az az iPhone-odon is marad“ formában. Egy kicsit (najó, nagyon) odaszúrva ezzel többek közt a Google-nek, akikről ugyebár az a hír járja, hogy nem vetik meg a felhasználói adatokat és azok üzletszerű felhasználást.

A plakátból csak egyetlen darab került kiállításra, szóval nem valami országos kampányról van szó, csak egy csípős kis gegről.

Forrás: Engadget

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!