imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hivatalosan is megvan a legjobb emoji valaha


Az iOS 12.1-nek, pontosabban a vele érkező 158 új hangulatjelnek köszönhetjük a bajnokot. Íme az „arc egyenlőtlen szemekkel és hullámos szájjal aka. Részeg Arc“!

Sok kört futottunk már azzal a kérdéskörrel, hogy mégis minek emojik, minek ennyi, hasznosak/nem hasznosak, idegesítőek, miattuk nincs kijelzőbe épített ujjlenyomat-leolvasó és a többi. Azt hiszem, most örökre lezárhatjuk a vitát. Nyertek az emojik, kész, bedobhatjuk a törölközőt.

Itt van ugyanis AZ emoji: „arc egyenlőtlen szemekkel és hullámos szájjal“. Ha ez nem igazolja a hangulatjelek létjogosultságát akkor soha semmi. Íme:

Mostantól egyetlen hangulatjellel elkerülhetjük a kellemetlen részeg SMS-ek utáni szégyent. Nem kell másnap magyarázkodni, rosszabbnál-rosszabb kifogásokat keresni. Nem kell indokolni, részletezni, cifrázni. Fogod magad, elküldöd a Woozy Face-t és ennyikeh.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!