imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hogy mi? Hivatalos FEKETE Apple Lightning kábel!


Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem már régi vágyam volt, hogy legyen hivatalos, Apple gyártmányú fekete Lightning kábel is a kínálatban. Többé már nem kell rá várni. Najó, ennél kicsit azért komplikáltabba a helyzet, de hé: FEKETE APPLE LIGHTNING KÁBEL – hát nem csodálatos?

Olyan szépek a fekete iPhone-ok, és annyira jó lenne egy színben passzoló töltőkábel hozzájuk – jut eszembe nap mint nap. Na, nem mintha a fehérrel sok bajom lenne, de szeretem, amikor ezek a dolgok színben is összepasszolnak. Tudom, tudom, first world problem…

Ugyanez vonatkozik az EarPods-ra is.

Amikor az idei WWDC-n az Apple bemutatta a bivalyerős iMac Pró koncepcióját, az egyik legnagyobb ámulatot nem csak a brutális, bitszaggató teljesítmény, hanem a gyönyörű Space Gray szín okozta. Persze az újabb MacBook Prók már elsütötték az Apple-től eddig szokatlannak számító árnyalatot, de az iMac Pro még ennél is tovább ment. Nemcsak a gépháza, de még a hozzá tartozó Magic Mouse és Keyboard is sötét tónust öltött.

Most, hogy közeleg a gép rajtja, az Apple elkezdett kiküldeni pár tesztpéldányt a szaksajtónak. Ide tartozik Marques Brownlee is, akinek köszönhetően kiderült, a cég még annál is aprólékosabb volt a színeket illetően, mint gondoltuk. A nagy feketítés ugyanis még a Magic Mouse töltőkábelére is kiterjed, ami meg ugye egy sima Lightning kábel, amivel az iPhone-okat is tölthetnénk.

Legközelebb idáig a fekete hivatalos Lightning kábelhez a Beats Pill+-on keresztül juthattunk. Ezzel csak annyi az egyetlen probléma, hogy rajta van a Beats logó, ami miatt azért mégsem olyan az élmény, mint a sima Apple-féle kábelnél (tudom, ez már first world problem a négyzeten). Mostantól viszont már utóbbi is létezik a világban.

A kérdés már csak az, hogy miként juthatunk hozzá. Egyelőre nincsenek arról információink, hogy külön is megvásárolható lesz-e a Szent Grál, de logikusnak tűnik, tekintve, hogy az iMac Pro mellé csomagolt darabot ugyanúgy érhetik balesetek, mint az iPhone-osat, akkor pedig bizony cserélni kell. Szóval minden okunk megvan bizakodni benne, hogy hamarosan feloldásra kerül az égető ellentmondás a telefon és a töltőkábel színe között. Ámen.

Felkészül: fekete Ear- és AirPods.

Ha a gombhoz vennél kabátot és már most szeretnél egy félig Apple fekete Lighningot, akkor a Beats Pill+-ért erre tessék továbbfáradni.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!