imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Holnap bezár az Apple Store. Ami mit jelent?


A 9to5mac szúrta ki, hogy az Apple Store több mint 5 órára le fog állni. Ez két dolgot jelenthet. Az egyiknek örülni fogunk, ha pedig a másik jön be, akkor csak legyintünk egyet.

Nem is emlékszem, hogy valaha előre tudtuk volna, hogy az Apple Store-t bezárja egy frissítés miatt az Apple. Persze ha épp valamilyen termékbemutatót tartanak, akkor megszokott, hogy az új termékek miatt egy Store Down üzenet fogad az Apple hivatalos oldala, de egyébként nem szoktak szólni.

Most viszont igen, méghozzá az Apple szolgáltatásaival kapcsolatos oldalán jelent meg egy figyelmeztetés, mely szerint holnap öt és fél órára lezárják az online oldalukat, reggel 8 és 13:30 közt.

rendszer2

Természetesen azt nem írták oda, hogy miért, csak annyit mond az oldal, hogy frissíteni fogják az Apple oldalakat.

rendszer1

Két dolog lehet. Az egyik, hogy egyszerűen csak arról van szó, hogy új dizájnt, vagy új motort kap az Apple online boltja. Ebben az esetben legyinthetünk egyet, viszont könnyen lehet, hogy új termékekkel frissül az online bolt. Eleve gyanús, hogy ilyen sok ideig tart majd a frissítés.

Mik lehetnek ezek? Gyakorlatilag bármi. A MacBook, MacBook Air, iMac, Mac mini, Mac Pro már nagyon hosszú ideje nem frissült, ezekből bármelyik nap beeshet egy frissítés. Voltak hírek új iPhone SE megjelenésről 128 GB tárhellyel, piros színű iPhone 7-ről, jöhetnek új Apple Watch szíjak, bármi új kiegészítő, tényleg sok minden megjelenhet holnap, akár vadi új iPad modellek is érkezhetnek, bár ezeket inkább egy keynote bemutatóval egybekötve várnánk, nem csak egy csendes frissítés formájában.

Mivel a mostani Store Down előrejelzés még sosem történt meg korábban, ezért mindenki csak találgatni tud, ilyen hosszú időre csak jó okkal szokták lelőni az apple.com-ot. Az biztos, hogy holnap egyfolytában figyeljük majd az apple.com-ot, és amint kiderül mivel szöszmötöltek öt és fél órát, azonnal megírjuk.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!