imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Holnap érkezik az Angry Birds 2


Akik játszottak az Angry Birds sorozat valamelyik tagjával, azoknak ismerős lehet ez a sikerjáték a Rovio Entertainment jóvoltából. Az igazi fanatikusoknak pedig jó hírünk van, hiszen a hivatalos megjelenés dátuma is ki van tűzve. Az új játék holnaptól ugyanis elérhető iOS-en és Androidon is egyaránt. 

Szerencsére az Andry Birds 2 nem csak új pályákat tartalmaz, hanem a játékmenetben is sokat újítottak a fejlesztők. Az alapműködés ugyanaz: egy óriási csúzli segítségével bocsátjuk romboló útjukra a különféle madarakat, és a cél a lehető legkevesebb madár felhasználásával megsemmisíteni a zöld malacokat és a köréjük épített tákolmányokat. A játék kinézetre sem fog változni sokat, de az alkalmazás már egy teljesen új grafikai motor segítségével fogja megjeleníteni a képernyőn látható elemeket. Az új pályák mellett az egyik legnagyobb újítás kétség kívül az lesz, hogy lehetőséget kaptunk, hogy mi válasszuk ki, hogy melyik típusú madarat szeretnénk használni. A régi szárnyasok mellett egy új ezüst színű madarat is, amelynek egyelőre ismeretlen a képessége.

angry1

A pályákon limitált számú kártya közül választhatunk. Mindegyik madár más képességekkel rendelkezik, ezért érdemes odafigyelni, hogy milyen célra melyik kártyát szeretnénk használni. Összesen 7 különböző képességet kell megtanulni, hiszen ennyi madár lesz az új játékban. Az se mindegy, hogy milyen anyagú tárggyal ütközik az ellőtt állat, hiszen egy bizonyos képesség hatékonyabb egy bizonyos anyagtípus ellen.

angry2

A kártyás rendszer előnye lesz, hogyha fel tudjuk tölteni a „rombolásmérőt”, akkor kapunk egy véletlenszerű kártyát. Képességek is lesznek a játékban, sajnos erről még nem igazán lehet tudni, de az előző játékok miatt sejthetjük, hogy mire számíthatunk.

angry3

Fontos újítás továbbá az is, hogy lehetőségünk lesz óriásdisznókkal harcolni. Ezek különféle főellenségek lesznek, akiket nem elég egyszer vagy kétszer eltalálni, hanem sokkal masszívabb ellenfelek lesznek. Ezáltal viszont egy sokkal érdekesebb és élménydúsabb játékmenetet kapunk az egyforma pályák helyett.

Az Anrgy Birds új része itthon várhatóan reggeltől már elérhető lesz, de pontos időpontot nem közölt a Rovio. Remélhetőleg még fog tartogatni meglepetéseket, de már így is nagyon jó játék lesz.

Forrás: Rovio via AppAdvice (a mozgóképek is innen származnak)

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!