imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Holnap indul a Mac Pro és Pro Display XDR rendelés az USA-ban


Technikailag tartotta a szavát az Apple, kérdés hogy mikor érkeznek majd meg az első darabok és Európában mikortól lesz elérhető a rendelés.

Az Apple még júniusban mutatta be a WWDC alatt a legújabb Mac Prót és az Pro Display XDR-t, amik elsőre elnyerték a rajongók és a profik elismerését is. Azonban hiába a nagyszerű termék, ha azt nem lehet megvásárolni. Az Apple őszre ígérte az indulást, vagyis technikailag december 21-ig lett volna ideje erre.

Most állítólag emailben küldték ki pár szerencsés kiválasztottnak az alábbi hírt, amit Marques Brownlee osztott meg Twitteren:

Vagyis holnaptól elvileg már előrendelhető lesz mindkét termék. Részletesebb információ hiányában azonban muszáj azt feltételeznünk, hogy ez csak az USA-ban indul még. Arról sajnos nem tudunk, hogy Európában, azon belül pedig itthon milyen dátum lehet a reális.

Az is kérdéses, hogy a holnap megrendelt termékek mikor érkezhetnek ki. Jelenleg javában tombol a karácsonyi vásárlási szezon, ilyenkor már a posták és futárcégek igencsak kapacitásuk maximuma felett terheltek. A pesszimista, de inkább realista forgatókönyv szerint tehát inkább januárban várhatjuk, hogy megérkezzenek az első erőgépek tulajdonosaikhoz.

Persze attól nem kell tartanunk, hogy pont ezek a rendelések fektetik majd meg a világ logisztikai rendszerét, a csúcsminőséghez ugyanis megfelelő árcédulákat alkalmazott az Apple, és otthoni használatra nagyon kevesen fognak rá beruházni. 5 ezer dolláros monitor ezer dolláros állvánnyal az maximum olajra épült országokban lehet dömpingtermék.

Szerinted mennyire teljesít majd jól a Mac Pro az éles teszteken? 

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!