imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szómágia

Itt a legújabb magyar iOS játék!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hopp, végre egy Apple Watch 2 alkatrész?


Az Apple Watch 2-ről alig-alig hallunk mostanában, de azért végre elkezdtek szivárogni az információk. Most egy erősebb akkumulátor fotója került fel a netre.

Az Apple Watch második generációjáról eddig nem sokat lehetett hallani, pedig az első modellt immáron majdnem két éve mutatta be a nagyközönségnek az Apple, és az első körös országokban másfél éve meg is vásárolható. Mivel egy új termékkategória első tagjáról van szó, nem igazán tudhatjuk, hogy milyen frissítési ciklusban gondolkozik az Apple, de egyre inkább úgy tűnik, hogy az iPhone 7 bemutatásával egy időben érkezhet az Apple Watch 2 is.

Az elmúlt hetekben egymásnak ellentmondó információk (pletykák) láttak napvilágot. Egyes híroldalak szerint az Apple Watch 2 mellett megtartják a jelenlegi modelleket is, melyeket olcsóbban kínálnak majd. Ming Chi Kuo szerint nem lesz GPS a második generációs Apple Watch-ban, mások szerint viszont benne lesz. A források abban megegyeznek, hogy SIM kártyát viszont továbbra sem rakhatunk majd az órába. Mi arra tippelünk, hogy lesz szeptemberben Watch 2, és a GPS modult is megkapja, az erősebb proci és pontosabb szenzorok mellé.

Nemrég egy kínai oldalra felkerült egy fotó, melyen állítólag az Apple Watch 2 akkumulátorát láthatjuk. Nem tudjuk pontosan mennyire biztos, hogy valós képeket láthatunk, de a korábbi hírek miatt talán kicsit nagyobb az esélye, hogy valódiak a fotók. Mivel egyre inkább biztosnak tűnik, hogy érkezik az Apple Watch második generációja, mernénk fogadni rá, hogy tényleg megkapja a GPS modult az Apple órája, hiszen valami pluszt nyújtania kell az elődhöz képest, a GPS modul miatt viszont muszáj egy erősebb aksit pakolni a Watch 2-be. Ez alapján elég hihető az alábbi alkatrész fotója.

apple_watch_2_battery_weibo

A fotó alapján az új akkumulátor 334 milliamperórás lesz, ami nagyjából 35 százalékos javulást jelent a jelenlegi 42-es Apple Watch-hoz képest. Több napos üzemidőt persze így sem kapunk majd, leginkább a belső GPS fogyasztása miatt lesz szükség a megnövelt aksira.

fitness-on-toast-faya-blog-healthy-workout-exercise-apple-watch-maldives-reethi-rah-w-resort-spa-34

Az Apple Watch bemutatása után sokan kritizálták az Apple óráját a GPS hiánya miatt, ugyanis a jelenlegi modellek csak akkor tudnak pontos adatokat szolgáltatni például futás közben, ha magunkkal visszük az iPhone-unkat is, és az Apple Watch az iPhone-ról megkapja a GPS adatokat. Az új modellel ez a probléma megoldódhat, ezen felül plusz üzemidőt kaphatunk amennyiben nem használjuk az óra GPS modulját.

A hír hatására az iSTYLE-ban jelentősen csökkentettük az Apple Watch és az Apple Watch szíjak árait. Nem vicc, tényleg!

watchbanner
iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!