imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hoppá, az Apple Music beelőzte a Spotify-t az USA-ban


Az Apple zenei streamingszolgáltatása indulása után rohamtempóban kezdte el letarolni a piacot, különösen az Egyesült Államokban. A hajrának most meg is lett a gyümölcse, átvették a vezetést.

Mindezt persze nem a pontos számokból tudjuk, hiszen azokról csak akkor kapunk némi infót, amikor az érintett szolgáltató hajlandó megosztani, hanem egy „iparági informátortól“, aki a Digital Music News-nak szellőztette meg az infót.

A forrás inkognitója megőrzése véget elég ködösen fogalmazott, de annyit bizton állított, hogy mind az Apple Music, mind a Spotify több mint 20 millió előfizetővel rendelkezik az Egyesült Államokban, és az Apple szolgáltatása egy hajszállal vezet a fizetős felhasználókért vívott versenyben.

A dolog annyira azért nem volt váratlan. Az Apple Music – különösen Amerikában – indulása után rögvest robbanásszerű növekedéssel indított, amit minden bizonnyal részben az ügyesen bevezetett három hónapos próbaverziós promóciójuknak is köszönhetnek.

A Wall Street Journal már februárban pedzegette, hogy az Egyesült Államokban az Apple szolgáltatása jóval nagyobb ütemben (5%) gyűjti be hónapról hónapra a fizetős ügyfeleket, mint a Spotify (2%). Az újság akkor úgy kalkulált, hogy ilyen számok mellett az Apple-nek valamikor nyáron be kell előznie riválisát. Úgy tűnik, ez össze is jött.

Ettől függetlenül persze továbbra is az a jó szolgáltató, amit te szeretsz. Személy szerint továbbra is hű Spotify-felhasználó maradok még egy ideig biztosan…

Forrás: MacRumors

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!