imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hoppá, teljesértékű Photoshop iPadre!


Az Adobe hivatalosan is megerősítette, hogy érkezőben a népszerű képszerkesztő teljes funkcionalitású cross-platform változata, természetesen iPad támogatással.

A Photoshopot talán senkinek nem kell bemutatni, a képszerkesztő program közel 30 éve jelen van a piacon. A szoftvert kiadó Adobe azonban nem a legszerencsésebb módon lovagolta meg a trendeket. Gyakorlatilag az egész tabletforradalom elzúgott a fejük felett, pedig ha valahol, akkor pont tableten remekül lehetne alkalmazni a szolgáltatást.

Az Adobe ezzel szemben csak PC-re és Macre volt hajlandó kiadni a Photoshop minden hájjal megkent, teljesértékű változatát, iOS-re csak egy erősen lebutított variánst, az úgynevezett Photoshop Expresst dobta ki. Pórul is jártak, az olyan, iPadre is tökéletesen optimalizált képszerkesztők, mint például az Affinity Photo hatalmasat tudott szakítani az Adobe által be nem tömött piaci résen. Nem beszélve arról, hogy biztosan nem egy elégedett iPades felhasználó váltott Macen is a jóval olcsóbb Affinity-re Photoshop helyett.

Úgy tűnik, a vállalat belátta a hibát és jobb később, mint soha alapon végül mégiscsak előállnak egy teljes funkcionalitással bíró iPades változattal. A hírt először a Bloomberg szellőztette meg, a bejelentést valamikor ez év októberére, a kiadást pedig 2019-re várva. Scott Belsky, az Adobe Creative Cloud termékmenedzsere a pletykákra reagálva megerősítette a Photoshop cross-platform változatának érkezését, bár a várható megjelenésről nem beszélt.

Ha ügyesek, talán még sikerül pár felhasználót visszaédesgetniük.

Forrás: The Verge

Ha elboldogulsz a Photoshoppal, valamit szeretsz és tudsz is írni, lehet, hogy épp téged keresünk az iMagazin csapatába.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!