imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Hosszú várakozás után a WhatsApp is sötétbe borult


A felhasználók hónapok óta várták, de csak bekövetkezett: mostantól a WhatsApp is tudja a Dark Mode-ot.

Ha jól rémlik, a közösségi appok Dark Mode frissítéseinek nagy részéről én cikkeztem, a legutóbbi mégis nagyjából 4 hónapja jelent meg. Ez pedig minden elmond arról, mennyire up-to-date a WhatsApp mostani újítása. Mindegy, jobb később, mint sánta kutyát. Vagy valami ilyesmi.

Zuckerbergék rendkívüli módon elhúzták a béta tesztet, aminek okát természetesen nem fogjuk megtudni. Az biztos, hogy valamit nagyon el kellett rontaniuk ahhoz, hogy ennyivel a Messenger és az Instagram elsötétedése után érkezzen a zöld logós társukhoz az éjszínű verzió. Igaz, a nagyteső, azaz a Facebook még közel sem jár ehhez, így végülis időben vannak.

Az applikáció 2.20.30-as verziószámú frissítése hozza el a megváltást, ezt érdemes letöltenie annak, aki már a kefét rágta, hogy végre eggyel több app spórolhasson néhány akkumorzsát annak megnyitásakor. Fontos, hogy a Dark Mode továbbra is iOS 13-kompatibilis, így akinek az iOS 12 fut az eszközén, hiába próbálkozik a frissítéssel. Ami viszont remek hír, hogy a sötét-világos közti váltást automatikusan, az eredeti preferenciánk alapján végzi az alkalmazás, nem kell manuálisan belenyúlni.

Ha esetleg csak erre vártál volna, itt a lehetőség a letöltésre.

Téged lázba hoz még egy-egy app sötétbe borulása, vagy ez már lejárt sztori?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!