imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Hova tűnt a lap tetejére ugrás gesztus iPhone X-en?


Az első iPhone óta létezik egy gesztus, amivel hosszú percek görgetését és az ínhüvely gyulladást is megspórolhatod egy terjedelmes doksiban vagy cikkben. Lássuk, hova tűnt a lap tetejére ugrás gesztus iPhone X-en!

De tényleg, ez eddig senkit sem zavart? Ezernyi más kérdés merült fel az új gesztusrendszerrel kapcsolatosan, de az egyik legjobb ősfunkcióra még senki sem kérdezett rá. Korábban, ha egy oldal alján voltunk és megérintettük legfelül a kijelzőt, akkor a telefon a lap tetejére ugrott. A fenti felvezetésből már kiderült miért praktikus ez a funkció. iPhone X-en azonban hiába nyomogatod a szokásos módon a képernyő tetejét, semmi sem fog történni.

Pedig a funkció nem tűnt el, a megoldás pedig nagyon egyszerű. Nem az értesítések fület kell tapogatni és a másik oldalon sem fog reagálni az egyszeri érintésre a telefon. A titok az, hogy kétszer kell megérinteni felül a képernyő és a káva találkozását, így pillanatok alatt visszaugorhatsz az olvasmány elejére. Bumm, varázslat!

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!