imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Időzített e-mail küldése iPhone-ról


Időzítve küldenéd el az e-mailejeid? Ha egy tényleg sokat tudó levelező alkalmazás után kutatsz, akkor jó helyen jársz. Mai tippünkben egy olyan appot mutatunk, ami többek között ezt az okosfunkciót is tudja.

Bár nekem nincs nagy elvárásaim az e-mail küldő alkalmazásokkal kapcsolatbban. De tudom, hogy a többségnek nagyon is számítanak azok az extrák, amiket az előtelepített Mail alkalmazás például hírből sem ismer. Csak úgy, mint a naptár alkalmazásoknál, levelezőből is akkora a túlkínálat, hogy nem tudnám A legjobbat kiemelni. Viszont a Newton sok olyan funkcióval bír, amiért mégis említésre érdemes.

Tehát tegyük fel időzítve szeretnénk magán e-maileket küldeni. Ennek számos oka lehet: a legegyszerűbb példa erre a szülinapi/névnapi köszöntés. Tudom, a Facebook világában ez már kicsit idejét múlt módszer, ennek ellenére nem mindenki szokta naponta csekkolni a születésnapokat, és szerencsére az e-mailezés még mindig nem ment ki a divatból.

A Newton segítségével nagyon egyszerűen időzíthetnük e-maileket. Töltsük le az App Store-ból (14 napig ingyenesen kipróbálható), majd az első indítást követően adjunk engedélyt a kontaktok elérésére és a notifikációk küldésére. Az app első ránézésre inkább a Gmail alkalmazásra hasonlít a gyári Mail helyett, viszont a kezelőfelülete valamelyest eltérő. A fejlesztők pedig elrejtettek benne egy-két nagyon jó funkciót is.

Felül a toll ikonra koppintva írhatunk új e-mailt. Itt egyből fel is tűnhet a bal alsó sarokban az óra jel, ami alá több hasznos funkciót is elrejtettek a fejlesztők. Felülről haladva az óra ikon két emlékeztető funkciót is rejt. A Notify when read értelemszerűen arról ad visszajelzést, amikor a címzett elolvasta az üzenetünket. A Remind if not replied opciónál pedig azt adhatjuk meg, hogy az alkalmazás mennyi időn belül értesítsen minket, ha nem jött még az adott üzenetre válasz.

A legalsó menüpont, a Send Later a címben említett időzített küldést teszi lehetővé: egy időpont-választó kerék segítségével akár hónapokra előre is időzíthetjük az adott e-mailünket. A Newtonnak egyébként asztali kliense is létezik Macre, sőt a fejlesztők készítettek egy nagyon király naptárat is, ami akár a dark mód szerelmeseinek Mekkája is lehetne.


• Newton Mail letöltése az App Store-ból (iPhone, iPad – 14 napig ingyenes)

• Newton Calendar letöltése az App Store-ból (iPhone, iPad – ingyenes)

• Newton Mail letöltése az App Store-ból (Mac – 14 napig ingyenes)

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!