imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Igaz történetek emberekről, akiket az Apple Watch mentett meg | VIDEÓ


Az Apple két új reklámjában olyanok beszélnek az Apple Watch-ról, akik nem kevesebbet, mint az életüket köszönhetik az órának.

Az este folyamán újabb két videó került fel az Apple YouTube csatornájára. Azonban szemben a legtöbb ilyen reklámmal a mostani mellőz mindenféle marketingtúlzást és sarkítást: hús-vér emberek mesélnek benne arról, hogy hogyan mentette meg életüket az okosóra.

Beszél egy anyuka, akit az autóbalesetében segített ki; beszél egy kiteszörfös, aki még pont tudott jelezni a fiának; egy 13 éves srác szívrohamszerű tünetekkel; és egy másik ember, akit a mélyvénás trombózisára figyelmeztetett az Apple Watch.

Egy külön videóban pedig a cerebrális parézisban szenvedő Michael Jackson (nem az a Michael Jackson!) történetét ismerhetjük meg, akit szintén megmentett az óra egy potenciálisan halálos vérmérgezéstől.

Tulajdonképpen, amióta megjelent az Apple Watch, folyamatosan hallani különböző történetekről, ahol az okosóra életet tudott menteni. Ez azonban az első alkalom, hogy az Apple is kiemel közülük párat.

Az évek során a Watch egyre több olyan funkciót kapott, amely még alkalmasabbá teszi az életmentésre, és egészen biztos, hogy az új esésérzékelésnek és EKG funkcióknak köszönhetően még többen lesznek azok, akik egy gyufásdoboznál is kisebb, csuklóra szerelt eszköznek köszönhetik az életüket.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!