imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Igazán nyomós indok, hogy miért frissítsd a Maced


Tegnap az Apple kiadta a macOS High Sierra végleges verzióját, melyet bárki letölthet a kompatibilis Macekre. Bár első ránézésre nem történt óriási változás a rendszert illetően, az internet valahogy mégis jobb hely lett a frissítést követően: a Safari 11 lehalkította az webet.

Olykor az internet igen lármás hely tud lenni, az embernek kicsit az az érzése, mint amikor kimegy a piacra és a kofák akarva-akaratlanul ráüvöltenek, hogy vegyen ezt vagy azt. Ehhez tudnám a legjobban hasonlítani azt a trendet, amit most már a Facebook is bevezetett: a magától elinduló, végtelen mennyiségű videót. Természetesen az automatikus lejátszást ki lehetne kapcsolni, ahogy a YouTube-on is, de rengeteg külföldi híroldal rendelkezik hasonló lejátszóval, amit eddig nagyon nehéz volt hatékonyan szűrni. De ennek most vége.

Az Automatikus lejátszás képes miden gazfickót kiszűrni, csupán néhány kattintás az egész. Csakúgy, mint egy AdBlocker esetén, ezzel is szűrhetünk specifikus oldalakra, én viszont úgy ahogy van letiltottam az összeset: és az internet egy békés, csöndes hellyé változott. Nincs más dolgunk, mint macOS High Sierrára frissíteni, ezzel együtt érkezik a Safari 11 is. Nyissuk meg a böngészőt és a felső menüsávból a Safari > Beállítások > Webhelyek > Automatikus lejátszás menüpontnál válasszuk a Más webhelyek megnyitásakor opciót. A bal oldali listából az Automatikus lejátszást keressük ki és állítsuk be, hogy mit szeretnénk tenni a weboldalak automatikusan elinduló tartalmaival.

Forrás: The Verge

Ha úgy döntöttél, hogy rászánod magad a frissítésre, akkor előtte mindenképp olvasd el mi az a 4 dolog, melyet tanácsos megfogadnod, mielőtt belekezdenél. Ha szükséged lenne egy új Macre, akkor érdemes szétnézned az iSTYLE akciós gépei között, ahol biztosan te is megtalálod a számodra legmegfelelőbb számítógépet.

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!