imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Így állíthatod át az Apple Watch hagyományos menüjét lista nézetre


Az Apple Watch alapértelmezett menüelrendezése sajátos, aki pedig első felhasználóként találkozik vele, annak kissé átláthatatlan. Lássuk, hogyan tudjuk a hálós elrendezést lista nézetre váltani!

Az Apple Watch menüjében az iOS elrendezési módszerét ötvözte egy egészen új megközelítéssel az Apple. Mikor először találkoztam vele, kicsit átláthatatlannak tűnt, ugyanakkor megszokható és szerethető, azóta is maradt a hálós beállításon. Akit viszont ez a nézet zavar és szeretné látni az alkalmazások nevét is, nem csak ikonjukat, annak lehetősége van lista nézetben megjeleníteni az appokat.

A szokástól eltérően ezt a beállítást ne a Wach alkalmazásban keressük, hanem magán az órán. Mindössze három lépés az egész:

  1. Nyomd meg a Digital Crownt
  2. Erősen nyomj a kijelzőre (3D Touch)
  3. Koppints a Lista nézetre

Ezzel az elrendezéssel ugyan átláthatóbbak lesznek az alkalmazások, ugyanakkor véleményem szerint nehezebb benne navigálni. Ezért az is segíthet, hogyha az alapértelmezett beállítást meghagyva egyszerűen csak átállítod az appot elrendezését. Ezt legegyszerűbben a Watch alkalmazásban az Alkalmazás elrendezés almenüben tudod megtenni vagy az órán hosszan a kijelzőre koppintva.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!