imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Így állíthatod fekete-fehérre az Apple Watchod


Az Apple Watch kijelzőjét kár rejtegetni, kivéve ha kifejezetten az élénk színektől szeretéd megóvni magadat. Ha az iPhone-od is szürkeárnyalatosan használod, ezt is imádni fogod.

Nemrég olvashattatok Hordon tollából egy cikket arról, hogyan hatnak ránk a színek, milyen befolyásoló tényezőkkel jár és hogyan lehet fekete fehéren használni az iPhone-ot. Azóta is foglalkoztat minket a téma és kísérletezünk magunkon, hogy vajon mennyire sikerül lejönnünk a mobilozásról csupán a színek semlegesítésével.

Ezt nemcsak az iPhone-on tehetjük meg, hanem akár az Apple Watchon is. Az Apple órájához, mint minden más beállítás esetében, most is a Watch alkalmazáson keresztül vezet az út. Itt tudjuk személyre szabni a számlapot, konfigurálni a sport tevékenységeket, kikapcsolni az automatikus audio lejátszást és megannyi mást.

Ha belépünk az Általános fülre, akkor az iPhone-hoz hasonlóan itt találjuk az eszközhöz kötődő legfontosabb opciókat. Ahhoz, hogy fekete-fehér témára vált koppints a Szürkeárnyalatok kapcsolóra. Készen is vagyunk, innentől az Appel Watch is fekete-fehér színekben pompázik majd.

Ez a beállítás nemcsak azoknak lehet hasznos, akik ki szeretnék próbálni, hogy a színek eltüntetésével valóban kevesebbet nyomkodják-e a kéznél levő kütyüiket. Hanem abban az esetben is hasznos, ha valaki az akkumulátorral szeretne egy kicsit spórolni. Hiszen csak úgy, mint az iPhone X, az Apple Watch is OLED kijelzővel rendelkezik.

Apple iPad Pro 10,5

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!