imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megjöttek az első hírek az iOS 14-ről

Vajon melyik készülékeken lesz elérhető?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Így állíthatod vissza az AirPods-od


Nem lesz rá gyakran szükséged, de ha mégis, mostantól majd tudod, hogyan kell…

Ugyan nekünk még egyszer sem jött elő, de elméletben még az AirPods is képes lehet időnként megbolondulni és furcsa anomáliákat csinálni. Míg hasonló esetben a gépedet vagy a telefonodat egyszerűen csak újraindítod, az AirPods esetében nem olyan kézenfekvő a folyamat. De létezik!

Ahhoz, hogy visszaállítsd az AirPods-od a következő pofonegyszerű lépéseket kell végrehajtanod:

  • Töltsd fel mind a tokot, mind a füleseket. Utóbbiak pedig legyen a tokba csatlakoztatva.
  • Keresd meg a tok hátulján, alul található egyetlen gombot. Lehet, hogy kicsit nehezebb lesz a feladat, mint elsőre gondolnád, hiszen az tökéletesen egy síkban van a ház többi részével, ráadásul ugyanolyan színű is.
  • Nyisd fel a tok fedelét, majd tartsd lenyomva a gombot pár másodpercig. Ha mindent jól csináltál az indikátor LED fehéren kezd villogni.

Ezzel pedig meg is volnánk, az AirPods visszaállt gyári állapotába, innentől kezdve nem ismeri majd fel az iCloud-fiókodhoz kapcsolt készülékeket. A módszer jól jöhet akkor is, ha eladod/továbbadod a fülest.

Forrás: 9to5Mac

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!