imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Így állíthatsz be egy vadonat új Watch Face-t az Apple Watchodon


Az Apple új Watch Face-t készül bemutatni, de ezt valójában már most is beállíthatod az órádon. Mutatjuk hogyan!

Egy kiszivárogtatott információ szerint, Csendes-óceáni idő szerint június 4-én 12 órától új Watch Face lesz elérhető az Apple Watchokra. Erre az a Rambo álnéven futó fórumozó jött rá, aki tavaly az iOS 11 bétájában megtalálta a HomePodra utaló kódsorokat és ikonokat. Most is hasonló módszereket használt, lássuk mit talált az új iOS és watchOS kódjában!

Egy szivárványos Watch Face-t, ezzel készül az Apple az amerikai Pride-ra. Korábbi években pólókat, ajándéktárgyakat, illetve a szivárványos óra szíjat osztottak szét az alkalmazottaik és a felvonulók közt, idén a figyelemfelkeltő akciót egy szoftverfrissítás formájában teszik. Egy apró trükkel azonban már most hozzájuthatsz az új számlaphoz!

  1. Frissítsd a telefonod iOS 11.4-re
  2. Frissítsd az Apple Watchod watchOS 4.3.1-re
  3. Lépj be a Beállításokba
  4. Koppints az Általános > Dátum és idő menüpontra
  5. Kapcsold ki az Automatikus időt és állítsd manuálisan június 5-i vagy későbbi időpontra
  6. Lépj be a Watch alkalmazásba
  7. A galériából keresd ki az új számlapot

Miután hozzáadtad az új Watch Face-t nincs más dolgod, mint az órádon oldalra lapozva beállítani azt elsődlegesnek és visszaállítani az időt.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!