imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szómágia

Itt a legújabb magyar iOS játék!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Így állítsd be másodpercek alatt az automatikus iOS 12 frissítéseket


A még zsenge iOS 12 új funkciói mellett a perverz énünk elmélyült a rendszer kisebb finomságainak bugyraiban is. Ebben a cikkben arról szeretnénk lerántani a leplet, hogyan állíthatod be iPhone-ra vagy éppen iPad-re az új iOS frissítések automatikus telepítéseit.

Míg az iOS 11 az éjszaka közepén frissítette az operációs rendszert, valamint kínálta fel az “Emlékeztess később” opciót, addig az iOS 12 már egy teljesen automatikus frissítési lehetőséggel rukkolt elő.

Ha már te is unod a frissítéssel kapcsolatos felugró ablakokat, akkor irány az automatizálás. Hiszen aki nem automatizál, az sírdogál, tartja a mondás. Íme a lépések:

  1. Nyisd meg a Beállításokat,
  2. Válaszd ki az „Általános” menüpontot,
  3. Ezt követi a „Szoftverfrissítés” lehetőség,
  4. Itt találod az „Automatikus frissítés” almenüpontot, ahol be tudod állítani az ON/OFF kapcsolóval a frissítés be- és kikapcsolását.

Tipp: A frissítés előtt győződj meg róla, hogy minden olyan fontos anyagot lementettél, ami az automatikus iOS frissítés közben elszállhat vagy meghibásodhat.

Forrás: 9to5mac

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!