imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Így csinálhatsz az Apple Watchból éjjeli órát


Tudta, hogy az Apple Watch Ébresztőóra módjával nincs szükséged többé éjjeli órára? Mutatjuk, hogyan működik és hogyan aktiválhatod!

Egy régóta létező funkciót mutatunk ma be nektek, az Ébresztőóra mód még a watchOS 2-ben debütált, és ismét egy olyan opcióról van szó, ami reprezentálja mennyire sokrétű eszközről van szó az Apple Watch esetében. Az éjjeli órákkal mindig is hadilábon álltam. Túl erős a fényük, bonyolult a használatuk, a beépített jelzőhangtól pedig a hideg is kiráz. Kicsit olyan az ember érzése, mint az első iPhone előtt: mindenki utált mobilt használni.

Az Apple pedig nagyon ügyesen megoldást kínál a felhasználók, ugyan elhanyagolható, de valós problémájára: nincs szükség többé éjjeli órára. Alapértelmezett beállításként aktív az Apple Watch-on az Ébresztőóra mód, a dobozból kivéve máris használhatod. Este lefekvés előtt tedd töltőre az órád és fektesd az oldalára. Ekkor az Apple Watch az aktuális számlapról éjjeli módra kapcsol.

Természetesen a kijelző nem ég feleslegesen egész éjjel: érintsd meg, nyomd meg bármelyik gombját vagy csak koppints az éjjeli szekrényedre és az Apple Watch ismét éber lesz. A kellemes használathoz egyébként többféle kiegészítő is vásárolható, mint például a Mágneses Apple Watch-töltődokkoló.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!