imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Így drukkolhatsz a barátaidnak futás közben az iPhone-odon


A Nike+ Run Club legutóbbi frissítése lehetővé teszi, hogy egyedi üzeneteket küldj a barátaidnak futás közben. Mutatjuk, hogyan működik!

A Nike+ Run Club az egyik legjobb ingyenes alkalmazás futáshoz. A Nike és az Apple partnersége még az iPod korszakra vezethető vissza, a sportszergyártó cég történetének Steve Jobs is egy igen fontos eleme volt. Azóta pedig folyamatos az együttműködés, jelenleg az Apple Watchok közül választhatunk magunknak Nike kiadású modellt.

Ebből a házasságból született a Nike+ Run Club, amely a világ számos elismert trénerének hangasszisztálását tartalmazza. Többek közt ettől is olyan közkedvelt az alkalmazás. A Nike ezt még simán tudta azzal fokozni, hogy tavaly ősz óta cheereket is lehet küldözgetni az éppen futó barátainknak. A legújabb frissítés után már egyedi üzenetekkel is buzdíthatjuk egymást az appon keresztül.

  1. Nyisd meg az alkalmazást
  2. Koppints a Feed fülre
  3. Nyomj egy cheert az éppen futó barátodra

Cheert csak olyannak tudsz küldeni, akinek engedélyezve van ez a funkció. Ezt a bal felső sarokban a monogramodra koppintva a Settings > Run Settings almenüben az Audio Feedback fül alatt kapcsolhatod be. A Nike+ Run Club Cheers az egyedi üzeneteket engedélyezi, a Facebook Cheereket a faladon megjelenő posztodra érkező lájkok adják. Futunk ma?

 

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!