imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Így gyorsíthatod fel az Apple Watch frissítését


Az Apple Watch bár külön számításokat végző eszközként funkcionál, a legtöbb tevékenységet az iPhone-nal karöltve végzi. Nézzük, mi a helyzet a csiga lassú watchOS frissítésekkel és hogyan gyorsíthatod fel!

Ha régebb óta használsz Apple Watchot és túl vagy már néhány jelentősebb frissítésen, akkor valószínűleg tapasztaltad, hogy általában az iPhone-okhoz és iPadekhez képest az óra a leglassabb szoftverfrissítés szempontjából. Ebben több tényező is közrejátszik, mint például a szerverek terheltsége, az otthoni hálózat gyorsasága, a processzor számítási kapacitása, illetve az iPhone és Apple Watch közötti adatkapcsolat.

Amikor rányomsz a frissítés gombra, akkor először az iPhone-od letölt egy adatcsomagot, amit továbbít az Apple Watch-nak. Ez kétféle képpen történhet: Bluetooth-on vagy Wi-Fin keresztül. Az Apple Watch az esetek többségében előbbit részesíti előnyben energiatakarékossági szempontok miatt. Ugyanakkor a Bluetooth kapcsolat lassabb a Wi-Finél. Tehát nem kell mást tenned, mint egyszerűen kikapcsolni a Bluetooth a telefonodon a frissítés idejére.

Ehhez nem elég a Vezérlőközpontban rákoppintanod az ikonjára, hiszen az nem kapcsolja ki teljesen. Lépj be a Beállításokba, majd a válaszd ki a Bluetooth menüpontot. Koppints a Bluetooth kapcsolójára, ekkor a Vezérlőközpontban a szürke háttérszín eltűnik és egy áthúzott ikon jelenik meg. Ha ezzel megvagy, lépj be a Watch alkalmazásba és frissítsd az órát. A frissítés befejeztével ne felejtsd el visszakapcsolni a Bluetooth-t az iPhone-odon.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!