imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Így használd az Apple Watchod zseblámpának


Zseblámpa az Appel Watchból? Ez most komoly? Igen, meg is mutatjuk, miért szuper ez a funkció a watchOS 4-ben és melyik üzemmód mire való.

Annak idején azt mondtuk az iPhone-ra, hogy azért nagyon jó eszköz, mert állandóan nálunk van, és sok sokrétű a felhasználhatósága. Nos az Apple Watchnak funkcionalitásban van még hová fejlődnie, de az biztos, hogy amikor éppen nem töltődik, akkor ez is mindig velünk van. És olyan extrákat is tud, mint a zseblámpa.

Mindenki használta már a telefon kijelzőjének a fényét erre a célra, hiszen az iPhone nagy felületen relatív sok fényt képes kibocsátani. Így vak sötétben csak fel kell ébreszteni a telefont és lőn világosság. Valahogy így működik ez az órán is, némi csavarral.

Ha letöltötted már a watchOS 4-et, akkor bizonyára feltűnt a Vezérlőközpontban a zseblámpa ikonja. Ha még nem, itt az ideje, hogy frissíts! Tehát, ha rákoppintasz, akkor az órád kijelzője fehérre vált, azt azonban kevesen tudják, hogy a világítás módjának több állása is. Az üzemmódok között suhintással tudsz váltani.

Fehér fényű: az óra teljes számlapja erőteljes fehér fénnyel világít, ha például a kulcsodat keresed a sötétben vagy nem találsz bele a zárba, akkor ez tökéletesen funkcionál.

Fehéren villogó: ez egyfajta jelzőfény. Például, ha este kimész olyan helyre futni, ahol autók is járnak, akkor csak bekapcsolod és máris látható leszel a sötétben. Persze a láthatósági mellényt nem pótolja, de jobb a semminél.

Piros fényű: ez határozottan gyengébb fényt bocsát ki, ugyanakkor kevésbé hívod fel magadra a figyelmet. Ha nem szeretnél másokat zavarni a világítással, mégis szükséged lenne rá, akkor ez az ajánlott üzemmód.

Mivel a zseblámpa funkció maximális fényerőn az óra teljes felületén világít, ezért természetesen aksizabáló a használata. Ezért, ha éppen lemerülőben van az órád, akkor valószínűleg nem a leghasznosabb.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!