imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Így használd a Portrémegvilágítást – videó


Két új videó került fel az Apple hivatalos YouTube csatornájára, melyben a Portérmegvilágítás használatát mutatják be iPhone 8 Plus készüléken. 

A két videóban megismerhetjük azt a három egyszerű lépést, mellyel az új megvilágítások segítségével készíthetők fotók vagy szerkeszthetők már meglévő képek.

A jelenleg még béta verzióban lévő funkció kihasználva az A11 Bionic chip adta erőt és dual-kamerában rejlő lehetőségeket fotóstudió minőségű megvilágítást ígér mindazon felhasználók számára, akik 8 Plusszal és iPhone X-zel fotóznának.

Így a natív Kamera applikáció öt új, különböző módot is tartalmaz az arcfelismerés és mélységérzékelés mellett, melyek az alábbi neveket viselik:

  • Studio Light (műtermi fény) – az arcvonások kiemeléséért
  • Contour Light (kontúr fény) – még drámaibb fényhatások eléréséért
  • Stage Light (színpadi fény) – modell kiemelése sötét háttér elé
  • Stage Light Mono (fekete-fehér színpadi fény) – színpadi fény fekete-fehérbe konvertálva
  • Natural Light (természetes fény) – a sima Porté mód még fejlettebb vezióban

Bár az iPhone 7 Plus is duál kamerával rendelkezik, a Portrémegvilágítás mód csak az A11 Bionic chippel felszerelt 8 Plus-ban és iPhone X-ben lesz elérhető.

Forrás: Apple

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!