imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Így használhatod az Apple Watchot távirányító helyett


Eddig szinte soha nem használtam az Apple TV-hez csomagolt vezérlőt, helyette az iPhone-omat hívtam segítségül az irányításhoz. Azonban az Apple Watch segítségével még kényelmesebb az Apple TV használata, hiszen ez a kiegészítő egész nap ott lóg a csuklónkon.

A legjobb az egészben, hogy jó esetben semmit sem kell külön feltelepítened. A Remote alkalmazás gyári tartozéka az Apple Watchnak, ha pedig az Otthoni megosztást is használod már, akkor az Apple TV-d is készen áll az órával való irányításra. Ezzel a funkcióval egyébként bármilyen könyvtárat megoszthatsz a Maced és az Apple TV-d között az Apple fiókodon keresztül.

Ha még nem használod, akkor az első lépés az, hogy aktiválnod kell az Apple TV-den a Remote alkalmazást. Ez abban az esetben fordulhat elő, ha például eltérő fiók van beállítva a Watchodon és az Apple TV-n.

  1. Indítsd el a Remote alkalmazást az órán
  2. Koppints az Eszköz hozzáadása opcióra
  3. Apple TV-n lépj be a Beállításokba > Távvezérlők és eszközök > Remote alkalmazás
  4. Válaszd ki az Apple Watchot
  5. Írd be a Watch által generált 4 számjegyű kódot

És már könnyen irányíthatod is az Apple TV-d egyetlen mozdulattal, az órád segítségével.

Apple iPad Pro 10,5

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!