imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kezünkben az iPhone XS és iPhone XS Max!

Nézd meg és olvasd el első benyomásainkat!

Így használhatod az Apple Watchot távirányító helyett


Eddig szinte soha nem használtam az Apple TV-hez csomagolt vezérlőt, helyette az iPhone-omat hívtam segítségül az irányításhoz. Azonban az Apple Watch segítségével még kényelmesebb az Apple TV használata, hiszen ez a kiegészítő egész nap ott lóg a csuklónkon.

A legjobb az egészben, hogy jó esetben semmit sem kell külön feltelepítened. A Remote alkalmazás gyári tartozéka az Apple Watchnak, ha pedig az Otthoni megosztást is használod már, akkor az Apple TV-d is készen áll az órával való irányításra. Ezzel a funkcióval egyébként bármilyen könyvtárat megoszthatsz a Maced és az Apple TV-d között az Apple fiókodon keresztül.

Ha még nem használod, akkor az első lépés az, hogy aktiválnod kell az Apple TV-den a Remote alkalmazást. Ez abban az esetben fordulhat elő, ha például eltérő fiók van beállítva a Watchodon és az Apple TV-n.

  1. Indítsd el a Remote alkalmazást az órán
  2. Koppints az Eszköz hozzáadása opcióra
  3. Apple TV-n lépj be a Beállításokba > Távvezérlők és eszközök > Remote alkalmazás
  4. Válaszd ki az Apple Watchot
  5. Írd be a Watch által generált 4 számjegyű kódot

És már könnyen irányíthatod is az Apple TV-d egyetlen mozdulattal, az órád segítségével.

Kifutó MacBook Pro modellek

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!