imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Így időzítheted a zenelejátszást az iPhone-on


Az iPhone Óra alkalmazása rendelkezik egy szuper funkcióval, ami azoknak lehet hasznos, akik elalváshoz szeretnek lassú, álomba ringató dallamokat hallgatni. Mutatjuk, hol találod!

Az iOS egy-két évvel ezelőtti verziója is már sokat tudott a gyári Óra alkalmazás tekintetében, most viszont egy olyan rejtett funkcióra bukkantunk, ami sokak számára eddig talán ismeretlen lehetett.

Mindenkinek megvan az elalvás előtti sajátos rituáléja. Van, aki tévézni szeret vagy a kedvenc sorozatából megnézi az utolsó részt. Jómagam olvasni szoktam, de nem ritka, hogy ezt párosítom zenehallgatással is.

Ha zenehallgatás közben szeretnél álomba merülni és elkerülnéd a third-party appokat, akkor állíts be egy időzítőt. Az Óra alkalmazásban koppints az Időzítő füre és állíts be egy számodra optimális időintervallumot. Az Amikor lejár opciónál a jelzőhangok helyett legalul válaszd ki a a Lejátszás leállítása opciót. Ha már szól a zene, nyomj az Indításra. Amint a számláló lejár, a zenelejátszás is le fog állni, így nem kell attól sem tartanod, hogy a zene miatt éjszaka lemerül az iPhone-od.

Vajon miért 9 perc az iPhone-on a szundi ideje? Ha kíváncsi vagy, ide kattintva elolvashatod.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!