imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Így kapcsolhatod ki a jelszókérést Apple Watch-on!


A jelszavak jók, hasznosak és sok esetben nagyon fontosak. Előfordulhat viszont, hogy inkább nyűg, mintsem segítség. Az Apple Watch-on például nem feltétlen indokolt a használatuk, megmutatjuk, hogy kapcsolhatod ki.

Azt, hogy az iPhone-on mi szükség van jelszóra, talán nem különösebben kell megindokolni. Alapvetően egy olyan eszközről van szó, amit az irodai asztalunkon felejthetünk, elhagyhatunk a kávézóban, vagy épp ellophatnak. Ilyenkor pedig fontos az adataink védelme, így megéri azt a kis fáradságot a jelszópötyögés, főleg, hogy a Touch ID-nek hála, sokszor az egész belépési folyamat csak pár tizedmásodpercet vesz el az életünkből.

Ezzel szemben az Apple Watch a legtöbb esetben reggeltől lefekvésig (vagy még az után is) a felhasználó csuklóján figyel. Nem kell attól tartani, hogy ottfelejtjük valahol, vagy hogy illetéktelenek férnek hozzá, hiszen ezt csak akkor tudnák megtenni, ha náluk van a csuklónk is. Mondjuk akkor már valószínűleg kisebb gondunk is nagyobb annál, mint hogy az adatbiztonságon aggódjunk.

Bár beállítható, hogy csak akkor kelljen jelszavakat beirkálni, ha nincs a csuklónkon az óra (illetve az első felvételkor), sok esetben még ez is felesleges lehet. Egy szó mint száz, nagyon egyszerűen kikapcsolhatjuk a jelszókérést, ha úgy látjuk jónak. Ehhez a következő lépéseket hajtsuk végre:

Apple Watch-on

  • Nyisd meg a Settings alkalmazást.
  • Keresd fel a Passcode menüpontot.
  • Nyomj a Turn Passcode Off lehetőségre.

iPhone-on

  • Nyisd meg a Watch alkalmazást.
  • A My Watch fülön görgess le a Passcode menüpontig.
  • Nyomj a Turn Passcode Off lehetőségre.

Ennyi a varázslat.

Ha már Apple Watch. Épp akad a webshopban jó pár olyan modell, amelyeket nagyon akciós áron szerezhettek be.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!