imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Így készíthetsz GIF-et az Animojikból


Az Animojival jól el lehet szórakozni ideig-óráig, egészen addig amíg az iMessaget használod. Ha más alkalmazásokban is villognál az animált fejekkel, akkor itt egy jó megoldás hozzá.

Nem magyarázom, hogy miért van erre szükség, úgyis mindenki ki fogja próbálni. Néhány napja mutattuk be nektek a ránc felvarrott Workflow alkalmazást, aminek a segítségével kvázi gyors gombként állíthattok be step by step műveleteket az iPhone-otokon.

Ezzel az alkalmazással akár GIF-et is generálhatunk egy-egy jól sikerült Animojiból. Így minden appon keresztül továbbküldhetjük azt, ami támogatja ezt a formátumot.

  1. Rögzíts egy Animojit egy tetszőleges beszélgetésben
  2. Küldd el
  3. Koppints rá és mentsd le videofájlként
  4. Nyisd meg a Workflow alkalmazást és keresd meg a Convert Animoji To GIF node-ot
  5. Koppints a lejátszás gombra és válaszd ki a Fotók közül a videót
  6. És kész, mentsd el képként az új GIF-ed

Bónusz tipp: Ha külön könyvtárat készítesz nekik a Fotók alkalmazásban, akkor könnyebben megtalálod majd a legmegfelelőbbet az adott beszélgetéshez.

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!