imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Így készíthetsz “menő helyek” tudásbázist a telefonodon


Jó lenne egy gyűjtés a legjobb helyekről a közeledben? Egy apró trükkel igazi tudásbázist készíthetsz magadnak. Mutatjuk hogyan csináld!

Mindenki ismeri a nap központi kérdését: hol ebédeljünk ma? Na igen, az iMagazin szerekesztősége a Budapest szívében dübörög, mégis állandó gondot okoz, de főleg folyamatos kísérletezést, hogy hol érdemes olcsón, jót enni, ami lehetőleg maximum egy óra alatt kivitelezhető. A térképalkalmazások segítségével több módon is lehetőségünk van erre, vegyük a legkézenfekvőbbet, a Google Mapst, ami iOS-re és Androidra is egyaránt elérhető.

Töltsük le az appot az App Store-ból, nyissuk meg és keressünk rá egy címre vagy konkrét étteremrem, múzeumra, stb. Koppintsunk alul a kiszemelt hely kártyájára. Itt a Google Maps felajánl alternatív útvonalakat, megközelíthetőséget, illetve felhívhatjuk a helyet, értékelhetjük vagy rájuk kereshetünk a neten. A lokáció tárolásához nyomjunk a mentés gombra, ahol különböző mappákba rendezhetjük az összegyűjtögetett helyeket.

Például bedobálhatjuk őket a kedvencekbe vagy szészortírozhatjuk aszerint, hogy kivel hova szeretnénk elmenni. Például készíthetünk külön barát/barátnős listát, hozzáadhatunk egyet a haveroknak amikben a város legjobb kocsmáit őrizzük, vagy boltokat, látnivalókat gyűjtögethetünk össze. A legjobb hogy a kész listákat a listanézetben akár azonnal megis oszthatjuk másokkal is, így ők is tudnak csemegézni a gyűjteményünkből.

 

 

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!