imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Így készülnek az Apple TV+ tartalmak plakátjai iPad Próval


Apple legújabb videósorozatában megismerhetjük hogyan készülnek olyan Apple TV+ tartalmak, mint a For All Mankind és a Dickinson legújabb plakátjai.

Az Apple egy ideje nagy hangsúlyt fektet arra, hogy bemutassa mennyire szerteágazó módon tudjuk egy iPhone vagy iPad használatával kiélni kreativitásunk. Ilyen témákra épülő workshopokat is tartanak nagyobb Apple Store-okban, mi pedig videók formájában csodálhatjuk meg, mi mindenre lehetünk akár mi is képesek jelenlegi készülékeink használatával.

Az első videóban Justin Ericksen és Paige Reynolds illusztrátorok mesélik el, hogyan alkották meg a For All Mankind sorozat poszterét, kizárólag egy iPad Pro és Apple Pencil használatával. Végigvezetnek minket azon a kreatív folyamaton, hogyan születik meg a döntés a végleges koncepcióról és annak részletes kidolgozása mennyi lépést ölel fel. Mindig arra törekednek, hogy az összes elem és vonal lényegi szerepet töltsön be a plakáton és ezt vissza is tükrözik az elkészült poszterek.

Második videó Janice Sung munkáját mutatja be, ő a Dickinson sorozat kreatívján dolgozott. Fontos számára, hogy az ő látásmódjának megfelelően készüljenek el az alkotásai, így kizárólag szabadúszóként vállal el munkákat.

A sorozat sztárját, Hailee Steinfieldet ábrázoló poszter a végletekig részletekbe menő, szinte már fotószerűre sikerült. Pedig Janice kifejezetten ügyel arra, hogy ne legyen minden részlet teljesen tökéletes, úgy vallja az már megöli a kreatív folyamatot és visszaszorítja a fejlődést.

A jövőben a Morning Show-ról és a Servantról is várhatunk hasonlóan ámulatba ejtő videókat, természetesen azokat is megosztjuk majd veletek.

Ti szoktatok rajzolni vagy festeni az iPaden? Ha van bármi alkotásotok, amire büszkék vagytok kíváncsian várjuk a kommentek között!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!