imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Így készült az iMagazin


Nagyon jó kis design összefoglalót kaptunk az OANDER főhadiszállásáról – ugyebár az OANDER csapata készítette az iMagazin.hu-t –, arra gondoltam megosztom veletek is, mert biztosan sokakat érdekel, hogyan készül egy-egy weboldal.

Természetesen a mai internetezési szokásoknak megfelelően az egyik elsődleges szempont volt a mobil illetve a tablet megjelenés. Az indulás óta összegyűjtött nézettségi statisztikákból egyébként már most is jól látjuk, hogy főleg az esti órákban már többen nézitek okos-telefonról és táblagépekről az oldalt, mint asztali gépekről vagy laptopokról. Ide klikkelve megnézhetitek az iMagazin legfontosabb tervezési szempontjait, vagy a lenti képre kattintva is teljes egészében láthatjátok ezt a kis grafikai prezentációt a Behance bemutató oldalán.

infograp1

Van még egy fontos dolog amit talán nem mindenki tud – főleg azoknak lehet újdonság akik nem Safari böngészővel látogatják az oldalt – ez pedig a Push értesítések. Ha szeretnél OS X alatt értesítéseket kapni a legfrissebb iMagazin hírekről, akkor nem kell mást tenned, mint Safariban megnyitni az iMagazin.hu-t, és a felugró kis ablakban engedélyezni az értesítések küldését. Ha ezt megtetted, jobb oldalt egy kis értesítés jelenik majd meg amint új cikk érkezik az oldalra. Természetesen a Push értesítésítések nemcsak az iMagazinnal kapcsolatban hasznosak, sok más külföldi oldal is használja ezt a fajta értesítési rendszert, már csak ezért is megéri Safarit használni. (meg egyébként is a Safari a világ leggyorsabb böngészője :) )

Screen Shot 2014-05-16 at 12.53.45

PS: Én például már egyáltalán nem használok RSS olvasót, kizárólag a beérkező Push Notification-ök alapján olvasom a híreket.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!