imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Így küldhetsz új üzenetet az Apple Watchodon


Az Apple Watch nemcsak megjeleníteni képes beszélgetéseket, hanem újakat is kezdeményezhetünk, ha esetleg úgy tartná kedvünk. Ezt figyeld, ha még nem ismerted ezt a lehetőséget!

Az órámon általában csak csekkolom az üzeneteket, elvétve válaszolok csak rájuk, abban az esetben is inkább csak diktálással. Viszont sokan nem tudják, hogy új üzenetet is lehet írni Watchon, igaz az Apple meglehetősen eldugta ezt a funkciót. Új üzenet írásához a következőket csináld:

  1. Lépj be az Apple Watch menüjébe
  2. Koppints az Üzenetek alkalmazásra
  3. Nyomd meg erősen a kijelző közepét
  4. Válaszd az Új üzenet lehetőséget
Apple Watch

A címzettet kiválaszthatod hangutasítással, a kontakjaid közül vagy választhatsz a legutolsó beszélgetések közül. Ha megvan, koppints a szövegmezőbe. Itt küldhetsz automatikus üzenetet, diktálhatsz vagy a Scribble segítségével kézírással is kreálhatsz üzenetet.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!