imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Így néz ki a Dark Mode az iOS 13-ban


A várva várt Dark Mode végre megérkezett az iOS 13-ba is. A legújabb mobil operációs rendszer még csak fejlesztői bétában érhető el, de addig is bepillantást nyerhetünk a legújabb sötét designba.

A hétfői WWDC fejlesztői konferencia keretében mutatták be a legújabb sötét módot iOS-re. A nyilvános bétákat már júliustól letölthetik a kísérletező szelleműek, a legújabb rendszer hivatalos verziója viszont csak ősszel érkezik majd.

Amit mindenképp érdemes tudni: a Dark Mode-ot többféleképpen is be lehet majd állítani. Hagyományos módon a Beállítások > Kijelző és fényerő > Dark Mode csúszka bekapcsolásával. Továbbá egy még gyorsabb megoldást kínál a Vezérlőközpont fényerő ikonjának hosszabb megnyomása, és a csúszka fentről balra irányba való elhúzása. Ráadásul az új rendszer az automatikus bekapcsolást is lehetővé teszi napszaktól függően, de akár testre is szabhatod saját igényeid szerint.

Hab a tortán: az új sötét móddal a háttérképedet is tudod manipulálni. Az automatikus beállításnak köszönhetően az iOS 13 elsötétíti a háttérképet, amennyiben a Dark Mode be van kapcsolva a készüléken. Ezáltal a háttérképed sötétebb árnyalatban jelenik meg és sokkal jobban passzol a kezelőfelülethez.

Most pedig nézzük meg hogyan is fog mutatni az iOS 13 alkalmazásai sötét módban. Hát nem csodás?

Telefon:

Üzenetek:

Naptár:

App Store:

Térképek:

Apple Music:

Jegyzetek:

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!