imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Így nézne ki a piros iPhone 7 fekete előlappal


Úgy látszik a népeknek semmi nem elég. Az Apple bemutat egy piros iPhone-t, de máris vannak olyanok, akik az sérelmezik, hogy fehér az előlap. Mutatjuk, hogy milyen lenne feketében.

Ízlések és pofonok. Van akinek tetszik a piros iPhone 7, van akinek nem, és persze olyanok is akadtak, akiknek fekete előlappal tetszene.

Semmi akadálya. Bár megvenni kizárólag fehér előlappal lehet, egy kis Photoshop csodákra képes és máris láthatjuk milyen lenne fekete előlappal. Szerintünk nem rossz, de talán egy kicsit komorrá teszi az összhatást. Nem véletlen, hogy a piros sporkocsikra is leginkább fehér csíkokat festenek vagy ragasztanak, hiszen sokkal kontrasztosabb a látvány.

2005 Ford GT.

Így van ez a piros iPhone 7 esetében, jól mutat együtt a fehér és a piros szín. Másrészről ahogy autóban sem szeretik sokan a fehéret, így az iPhone esetében is jómagam is a fekete előlapot preferálom. Ennek egyetlen nagyon egyszerű oka van: kikapcsolt kijelzővel a fekete kijelző beleolvad a fekete előlapba, illetve ha sötétben használom az iPhone-t, nem “világít” a szemembe a fehér keret.

Íme így néz ki egymás mellett a két verzió. Balra az Apple által megálmodott színösszeállítás, jobbra pedig feketével, mindenki eldöntheti maga, hogy jól döntött-e az Apple, amikor a fehér színt választotta a piros mellé.

i7redblack2

Itt van még egy kép, ezen sokkal komorabb az összhatás, bár tegyük hozzá, hogy viszonylag ritkán látjuk így egymás mellett ugyanazt a készüléket, alapvetően vagy szemből, vagy hátulról nézegetjük, attól függően, hogy épp hogyan tartjuk a kezünkben, vagy az asztalunkon.

i7black4

Biztosak vagyunk benne, hogy lesznek vásárlók, akik időt és pénzt nem kímélve kicseréltetik a vadi új piros iPhone-jukon az előlapot feketére, szerintünk egész egyszerűen nem ér ennyit a dolog, főleg, hogy az emberek 80-90 százaléka úgyis tokba rakja a készülékét, és csak akkor látja a hátlap színét, amikor megvásárolja, aztán 1-2 év múlva, amikor eladja a készülékét.

redbiphone

Szavazzatok, hogy nektek melyik tetszik jobban. iPhone 7 RED fehér előlappal, vagy feketével.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!