imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szómágia

Itt a legújabb magyar iOS játék!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Így szkenneld be manuálisan a QR kódot a Vezérlőközpontból


Az iOS 11 olyan hasznos funkciót mutatott be, amely külön alkalmazás letöltése nélkül is felismeri a QR kódot, mégpedig kamerán keresztül, az iOS 12 még ezt is felülmúlja.

Amivel lehetővé teszi a QR kód felismerését a Vezérlőközpont menüpont alatt is, amely akkor is működik, ha a kameraalkalmazás le van tiltva a Beállítások menüben. Így szkenneld be a Vezérlőközpont segítségével a QR kódot:

  1. Nyisd meg a „Beállításokat”,
  2. Válaszd ki a listából a „Vezérlőközpont” menüt, majd a „Vezérlők testreszabása” menüpontot,
  3. Érintsd meg a kis zöld ikont a „QR kód szkennelése” gomb mellett, amivel hozzáadod a megjelenített ikonok listájához.

Használatához

  1. Húzd fel a „Vezérlőközpontot” a kijelzőn
  2. Nyomd meg a „QR kód szkennelése” ikont
  3. Tartsd úgy az iOS készülékedet, hogy a QR kód megjelenjen a kamerád keresőjében
  4. Ahogyan az iPhone-od vagy az iPad felismeri a QR kódot, megjelenik egy értesítés a kijelződön. Koppints rá és már meg is jelenik a kódhoz rendelt link.

+1 Tipp: Van egy szuper gyors módszer, hogyan tudod elérni a QR kód szkennelési funkciót. Ha 3D Touch képes a készüléked, akkor a Kamera ikon hosszabb lenyomásával előugrik a “QR szkennelése” lehetőség.

Ugye, hogy nem is olyan bonyolult?

Forrás: iDownloadBlog

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!