imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Spamek eltávolítása a calendar alkalmazásból

Így teheted még pontosabbá a Naptár emlékeztetőket


Fogadjuk, hogy nem tudtad pedig mindössze egy koppintásnyira volt eddig tőled.

A Naptár alkalmazás az évek során egyre többet fejlődött és olyan funkciókat is kapott, amiket talán sosem kerestél. Ilyen lesz az alább is, szóval nem is húznám sokáig a szót, inkább mondom a tutit: percre pontos emlékeztetőket is beállíthatunk a gyári naptárban.

Ha megnyitjuk az appot és hozzá akarunk adni a napunkhoz egy új eseményt, akkor a kezdést és a befejezést egy görgethető időkeréken állíthatjuk be, ami 5 perces intervallumokra van bontva. Alapesetben elég valószínűtlen, hogy valaki 10:42-kor akarjon találkozót szervezni 10:40 vagy 10:45 helyett, de egy memót azért ez is megér.

Tehát mindösszesen annyit kell tennünk, hogy egyszerűen duplán rákoppintunk az időkerékre és a perc mutató átvált perc alapúra.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!