imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Így telepítheted fel az iOS 11 bétáját


Egy új rendszer érkezése mindig izgalmas. Ennek megfelelően ember legyen a talpán, aki képes kivárni a szeptemberi hivatalos, stabil verziókat. Most megmutatjuk, hogyan csatlakozhatsz a nyilvános bétaprogramba, és telepítheted az iOS 11-et.

Ahogy az lenni szokott, minden szerződés, hűségidő, drágább telefoncsomag és társainak megkötése sokkal egyszerűbb, mint ezek lemondása. Nincs ez másképp az iOS 11 bétájával sem – telepíteni egyszerűbb, mint visszaállítani az iOS 10-et –, így mielőtt belevágnák a folyamatba, gondold át alaposan, hogy biztosan kell-e neked a jelenlegi állapotában még elég instabil rendszer. Ha igen, akkor is tedd meg magadnak a szívességet, hogy egy kiadósabb backupl után hajtjuk végre a következő lépéseket.

  • A céleszközön nyisd meg a Safarit és látogass el a beta.apple.com weboldalra.
  • Görgess egy picit lentebb, majd jelentkezz be az Apple ID-del az oldalon (ha már be vagy jelentkezve, kattints a Get Started gombra).
  • A következő oldalon győződj meg róla, hogy fent a menüsávban az iOS van megjelölve, majd görgess le a Get Started bekezdéshez, ahol kattints az „enroll your iOS device” linkre.
  • A frissen betöltött oldalon görgess a második pontra és nyomj a Download profile gombra.
  • A felugró ablakban válaszd az Allow lehetőséget, majd a másik felugró ablakban az Install opciót.
  • Jelszó beírogatás, felhasználási feltétel elfogadás, megerősítés, újraindítás és a többi.
  • Ha visszakapcsolt a telefon, látogass el a Beállítások/Általános/Szoftverfrissítés menüpontba, ahol ha mindent jól csináltál, már meg is jelent az iOS 11 nyilvános bétája.
  • Töltsd le és telepítsd ugyanúgy, mint bármelyik mezei szoftverfrissítést.

Ezzel meg is volnánk, innentől kezdve élvezheted az iOS 11 minden előnyét. Vizuálisabb típusoknak itt vannak a fenti utasítások egy videó formájában is, angol nyelven.

Vedd figyelembe, hogy a frissítés nem minden készülékre fog megérkezni. A támogatott termékek a következők: iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 5s, 12,9-inch iPad Pro (2017), 12,9-inch iPad Pro (2015), 10,5-inch iPad Pro, 9,7-inch iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (2017), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPod touch 6. generáció.

Ha már pont kicsúsztál a támogatottságból, érdemes lehet elgondolkodnod egy újabb készüléken. Most például iPad Prókat árulunk hatalmas kedvezményekkel, nézz körül a webshopban!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!