imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Így telepítheted fel az iOS 12 bétáját


Egy új rendszer érkezése mindig izgalmas. Ennek megfelelően ember legyen a talpán, aki képes kivárni a szeptemberi hivatalos, stabil verziókat. Most megmutatjuk, hogyan csatlakozhatsz a nyilvános bétaprogramba, és telepítheted az iOS 12-t.

Ahogy az lenni szokott, minden szerződés, hűségidő, drágább telefoncsomag és társainak megkötése sokkal egyszerűbb, mint ezek lemondása. Nincs ez másképp az iOS 12 bétájával sem – telepíteni egyszerűbb, mint visszaállítani az iOS 11-et –, így mielőtt belevágnák a folyamatba, gondold át alaposan, hogy biztosan kell-e neked a jelenlegi állapotában még elég instabil rendszer. Ha igen, akkor is tedd meg magadnak a szívességet, hogy egy kiadósabb backup után hajtod végre a következő lépéseket.

  • A céleszközön nyisd meg a Safarit és látogass el a beta.apple.com weboldalra.
  • Görgess egy picit lentebb, majd jelentkezz be az Apple ID-del az oldalon (ha már be vagy jelentkezve, kattints a Get Started gombra).
  • A következő oldalon győződj meg róla, hogy fent a menüsávban az iOS van megjelölve, majd görgess le a Get Started bekezdéshez, ahol kattints az „enroll your iOS device” linkre.
  • A frissen betöltött oldalon görgess a második pontra és nyomj a Download profile gombra.
  • A felugró ablakban válaszd az Allow lehetőséget, majd a másik felugró ablakban az Install opciót.
  • Jelszó beírogatás, felhasználási feltétel elfogadás, megerősítés, újraindítás és a többi.
  • Ha visszakapcsolt a telefon, látogass el a Beállítások/Általános/Szoftverfrissítés menüpontba, ahol ha mindent jól csináltál, már meg is jelent az iOS 12 nyilvános bétája.
  • Töltsd le és telepítsd ugyanúgy, mint bármelyik mezei szoftverfrissítést.

Ezzel meg is volnánk, innentől kezdve élvezheted az iOS 12 minden előnyét. Vizuálisabb típusoknak itt vannak a fenti utasítások egy videó formájában is, angol nyelven.

Vedd figyelembe, hogy a frissítés nem minden készülékre fog megérkezni. A támogatott termékek a következők: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPad 5.gen, iPad 6.gen, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad 2017, iPad Pro 9,7″, iPad Pro 10,5″, iPad Pro 12,9″ (mindkét generáció), hatodik generációs iPod touch.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!