imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Így válthatsz sötét témára a Maceden


Kedveled a sötét témát? Akkor az alábbi tippet neked találtuk ki!

Az iOS 11 megjelenése előtt többek között mi is a sötét témaválasztás lehetőségét vártuk, amit végül nem kaptunk meg. Nem tudnám megmagyarázni pontosan, hogy miért érezzük szükségét ennek, igaz a szerkesztőségben egyes felületeket szeretünk így használni, mint például a YouTube-ot a Safariban.

Nos, ebből a példából is látszik, hogy a dark mode-nak tulajdonképpen a böngészőben van nagyobb jelentősége, ugyanakkor egy beállítási lehetőségnek köszönhetően akár a felső menüsáv színét is megtudjuk változtatni a számítógépünkön. Ehhez nem kell mást tennünk, mint megnyitni a Rendszerbeállításokat, és megkeresni az Általános menüpontot. Itt találjuk az állandó használatot befolyásoló beállítási opciókat.Pipáljuk be a Sötét menüsor és Dock használata menüpontot: Ezzel a felső sáv, illetve a Dock is szürkére fog váltani. Ha ez nem lenne elég és még több szürke felültre vágyunk a Megjelenés opciót állítsuk be grafitra. Sőt, ezt is lehet még fokozni: a Kiemelés színe is lehet grafit. Akik kedvelik a sötét témákat azoknak ezekkel a beállításokkal teljesen eltűnnek a színes, világító felületek a rendszerből.

Ha szereted személyre szabni a számítógépedet, akkor Hordon korábbi tippjéből megtudhatod, hogyan cserélheted ki a macOS gyári ikonjait.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!