imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ilyen egyszerű iPhone-ra váltani az Apple szerint


Rövid kérdezz-felelek írások jelentek meg az Apple hivatalos weboldalán, melyeken keresztül a cupertinói cég arra kívánja felhívni a figyelmet, milyen előnyökkel jár iPhone-t vásárolni. A negyedperces szösszenetek során az is kiderül az újoncok számára, hogy az új telefonra költözés nem is olyan ijesztő, mint amilyennek elsőre látszik.

Nem hittük volna, hogy az Apple szerint még a fotózásnál is van egyszerűbb tevékenység, azonban a marketing csapat bebizonyította, hogy mégis. A legutóbbi óriási fotós videódömping és az annak szentelt webhely után az Apple úgy gondolta, felhívja a figyelmet arra is, milyen egyszerű más rendszerű telefonokról iPhone-ra váltani.

A váltás nem mindig könnyű. Mi, emberek, alaptermészetünknél fogva nem szeretjük a nagy változásokat, márpedig egy teljesen új, a felhasználó számára eddig ismeretlen ökoszisztémába csöppenni bizony nagy váltást jelent. Persze egy ideje minden gyártó gondoskodik róla, hogy a személyes adataink és kontaktjaink egy pillanat alatt pikk-pakk átrepüljenek a régi készülékünkről az újra – még ha éppen Androidról egy új iPhone-ra készülünk költözni, akkor is.

Személy szerint engem ezzel az Apple újra megvett kilóra, habár hosszú ideje már, hogy iPhone felhasználó vagyok. A dolog szépsége, hogy az oldalon összeszedett érvek és illusztrációk, illetve a videók üzenete is pontról-pontra mind igazak; az iPhone-t tényleg baromi könnyű használni. Utóbbi kijelentést árnyalhatja, ha valaki évekig más rendszert használt, de egyszerűbb Androidról iPhone-ra átszokni, mint fordítva; ezt már sok esetben tapasztaltam.

Ha van pár percetek, mindenképp pörgessétek végig a videókat, és görgessétek végig az oldalt, hátha találtok számotokra is új dolgokat.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!