imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ilyen lehet majd az iPhone 8 ezüst színben, fehér előlappal


Martin Hajek újabb render képeket készített az eddig kiszivárgott iPhone 8 dummy fotók és információk alapján, sőt, elkészült a telefon ezüst változata is, ami újabb kérdéseket vetett fel bennünk.

Az új iPhone specifikációiról és új funkcióiról már sokat írtunk, amik valószínűleg többségében be is fognak jönni. De hát mit sem ér az egész, ha nem lesz megnyerő a dizájn, nem igaz? Martin Hajek az eddigi rendelkezésre álló információk alapján állította össze a telefonról készült legújabb rendereket, amik egyre közelebb állhatnak a valósághoz, bár felmerül egy igen komoly probléma az ezüst modellel kapcsolatosan: a kilógó “kamera sziget”.

Ha jobban megnézzük az előlapot, akkor a legnagyobb különbség a fekete színkombinációhoz hasonlítva az, hogy fehér kerettel az előlapi kamera és hangszóró teljesen leválik a dizájnról és nem olvad bele, mint a fekete esetében. Egyébként Martin munkája is az üveghátlapos megoldást tartja a legvalószínűbbnek, ami egyben a vezeték nélküli töltést is jelentené. Az üvegfelületeket fémkeret veszi körbe, amelyeken már az antenna csíkok is láthatók, körülbelül ugyanott, ahol az iPhone 5, 5s és SE modelleken volt, így a hátlap végleg megszabadulhat tőlük.

Ha már a hátlapnál tartunk, gyönyörű, csillogós felületet álmodott meg a dizájner, rajta egy, a telefon méreteihez képest aránytalanul nagy alma logóval. Semmi nem indokolná a logó meghizlalását, kinek mi tetszik, nekem túlságosan tolakodónak hat így a telefon, de lehet, hogy nincs igazam. Persze a kamera ezeken a rendereken is már elfoglalta új pozícióját és végre eltűnt a durva perem is róla, így kevésbé válik ki a hátlapból. Kíváncsian várjuk, végül melyik megoldás mellett dönt majd az Apple. Nektek melyik színben tetszik jobban?

Forrás: 9to5mac

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!