imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ilyen lesz az AirPods Pro?


Egyre több pletyka érkezik az AirPods harmadik generációjáról, ráadásul az elmúlt napokban szárnyra kelt információk miatt jelentősen megsokasodtak a teóriák. 

Mi épp tegnap írtunk róla, miszerint egy olyan utalást találtak az iOS 13.2 bétájában, mely az Apple új fülesét hivatott ábrázolni. Ezek alapján pedig már csak órák kérdése volt, mikor készülnek el az első renderképek a kiegészítőről. Íme az egyik legrészletesebb verzió:

Más, mint a megszokott, maradjunk ennyiben. Bár kívülről szinte ugyanazt fogjuk majd egymás fülében látni, de igazából nem ez a lényeges. Az sokkal inkább, hogy mennyire kényelmes, hogyan szól és mit bír majd az aksija. Kíváncsiak leszünk, tényleg ebben a formában érkezik-e az új AirPods.

A nevét illetően pedig továbbra is megy a találgatás, és a fórumokon egyre gyakrabban érkezik az AirPods 3 helyett a Pro elnevezés, melyet egyre több termékcsoportnál kezd használni az Apple. Igaz, ennek akkor lenne értelme, ha az új füles nem a régi helyét venné át, hanem a meglévő mellé érkezne. Sokak nagy örömére.

A Pro névhez az Apple-nél általában extra funkciók is járnak, ez ebben az esetben ugye a zajszűrő lehetne, melyet az agybadugós forma tenne lehetővé. Ezen felül több helyen is a vízállóságot rebesgetik, mely szintén aktuális lehet egy ilyen, egy picit a sportos vonal felé hajló füles esetében.

Forrás: 9to5mac

Neked hogy tetszene egy ilyen AirPods?

 

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!