imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ilyen lesz az iPhone X doboza


Még mindig van egy hónap hátra az iPhone X hivatalos rajtjáig, és bár a szeptemberi bemutatónak hála lényegében mindent tudunk már az új készülékről, egyetlen kis apróság mindezidáig rejtve maradt: vajon milyen lesz a csomagolás? Hát ilyen.

Amikor már nyáron tudtunk mindet a szeptemberben bemutatott iPhone X-ről, az OLED kijelzőn át az arcfelismeréses biometrikus azonosításon keresztül a szenzorszigetig, egyetlen dologban nem lehettünk csak biztosak: a készülék nevében. Nagyon hasonló a helyzet most a bemutató után is.

Gyakorlatilag alig maradt nyitott kérdés a készüléket illetően így a forgalmazás megkezdése előtt hónappal, egyetlen triviális apróságról viszont egészen idáig lövésünk sem volt: hogy fog kinézni a doboz. Na nem mintha ez olyan életbevágóan fontos kérdés lenne, de azért mégis: milyen lesz a csillagászati árakat karcolgató készülék doboza?

Egy szemfüles Reddit felhasználónak hála most már emiatt sem kell álmatlanul forgolódnunk esténként az ágyban. Az Apple ugyanis frissítette az iPhone Upgrade Program aloldalát, ahol az egyik képen megbújva kiszúrhatjuk az iPhone X-et is, mennyegzős ruhájába csomagolva. Ahogy a felhasználó is írja posztjában: ez nem valami kódsorban megbújt szivárgás, és nem is valami nagy felfedezés, de azért mégis érdekes lehet a rajongók számára.

Ennyit hámozhatunk ki a hivatalos oldalról.

Például az olyan apróságok miatt, hogy ez lesz jelenleg az egyetlen olyan iPhone a most bemutatottak közül, aminek a csomagolásán előlappal kifelé fordul. Persze ebben sincs semmi meglepő, mindig a legnagyobb külsőleg is látható újításra helyezik a hangsúlyt. Ez az iPhone 7 esetében jobb híján az új színek, és a Plus esetében a duplakamera volt, az iPhone 8-ak esetében pedig az üveg hátlap. Az Apple egyébként rendszeresen variál a csomagolás dizájnján, személyes kedvencem az iPhone 6 dombornyomott doboza volt: na, olyat szívesen látnék máskor is.

Forrás: BGR

Az a szomorú helyzet, hogy élő ember, különösen Magyarországon, iPhone X dobozt maximum csak képről fog látni még egy jó darabig. Az iPhone 8-aknak viszont nem csak a dobozát, hanem magukat a készüléket is berendelheted már.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!