imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ilyen lesz az új iPad mini?!


Egy iPad minihez készült tok fotói izgatják az iPad minit várók népes táborának fantáziáját…

Miközben mi épp a bejglit ettük, valaki keményen dolgozott azon, hogy Tim Cookék jövőre se tudjanak igazán nagy meglepetést okozni a Keynote-okon. A Slashleaksre felkerült ugyanis egy pár fénykép amelyen állítólag a készülőben lévő következő generációs iPad minihez készült tok látható.

Mivel Kínában a tokgyártás egy rettenetesen prosperáló üzletág, az ebben utazók közül sokak vannak hiteles beszállítói információk birtokában, hiszen így némi előnyre tehetnek szert a versenyben. Nem véletlen, hogy, amint kijön egy új iPhone, a kínai webshopokból már rendelhetünk is hozzá tokot. Éppen ezért könnyen lehet, hogy a mostani képeken látható tok is valós alapokon nyugszik, de ezt természetesen nem lehet megerősíteni.

Mindenesetre, ha így van, akkor annyit már biztosan lehet tudni az iPad miniről, hogy hasonlóan a Próhoz, vertikális kameraelrendezése lesz, alul vakuval, középen mikrofonnal. A kivágásokból ítélve a kisméretű tablet is megkapja majd a négy hangszórós kialakítást, valamint felül a jack-csatlakozó helye is felsejlik. Körülbelül ennyi olvasható le a képekről.

Ehhez a képhez vegyük hozzá Ming-Chi Kuo októberi jóslatát is, amelyben feketén fehéren megmondta, hogy legjobb tudomása szerint készül a sokak által remélt iPad mini utód. Specifikációkat tekintve korszerű processzor és költséghatékony kijelző várható. A várható megjelenési dátum valamikor 2019 első negyedévére tehető, három év várakozás ennyi talán még kibírható…

Forrás: MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!