imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ilyen lesz az új iPad mini?!


Egy iPad minihez készült tok fotói izgatják az iPad minit várók népes táborának fantáziáját…

Miközben mi épp a bejglit ettük, valaki keményen dolgozott azon, hogy Tim Cookék jövőre se tudjanak igazán nagy meglepetést okozni a Keynote-okon. A Slashleaksre felkerült ugyanis egy pár fénykép amelyen állítólag a készülőben lévő következő generációs iPad minihez készült tok látható.

Mivel Kínában a tokgyártás egy rettenetesen prosperáló üzletág, az ebben utazók közül sokak vannak hiteles beszállítói információk birtokában, hiszen így némi előnyre tehetnek szert a versenyben. Nem véletlen, hogy, amint kijön egy új iPhone, a kínai webshopokból már rendelhetünk is hozzá tokot. Éppen ezért könnyen lehet, hogy a mostani képeken látható tok is valós alapokon nyugszik, de ezt természetesen nem lehet megerősíteni.

Mindenesetre, ha így van, akkor annyit már biztosan lehet tudni az iPad miniről, hogy hasonlóan a Próhoz, vertikális kameraelrendezése lesz, alul vakuval, középen mikrofonnal. A kivágásokból ítélve a kisméretű tablet is megkapja majd a négy hangszórós kialakítást, valamint felül a jack-csatlakozó helye is felsejlik. Körülbelül ennyi olvasható le a képekről.

Ehhez a képhez vegyük hozzá Ming-Chi Kuo októberi jóslatát is, amelyben feketén fehéren megmondta, hogy legjobb tudomása szerint készül a sokak által remélt iPad mini utód. Specifikációkat tekintve korszerű processzor és költséghatékony kijelző várható. A várható megjelenési dátum valamikor 2019 első negyedévére tehető, három év várakozás ennyi talán még kibírható…

Forrás: MacRumors

MacBook Pro és iMac most 3 év jótállással!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!