imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ilyen lesz belülről az iPhone 8 bemutatójának helyszíne


Szeptember 12-én a vadiúj Apple Park területén található 1 000 fős auditóriumban, a Steve Jobs Theaterben mutatja majd be az Apple idei csúcstelefonjait. Az OLED iPhone-ról szinte már eddig is mindent tudunk, ám a helyszínről annál kevesebbet.

Az elmúlt két évben a drónos felvételeken többé-kevésbé nyomon lehetett követni az új előadóterem munkálatainak alakulását is, ám a Steve Jobs Theater főattrakciója a föld alatt, az alagsorban történik. A MacMagazine szúrta ki, hogy néhány felhasználó (valószínűleg az építkezésen dolgozó munkások), fotókat kezdtek el feltölteni a Google Maps képtárába. Ez csak azért is különösen érdekes, mert egészen eddig szinte nulla információval rendelkeztünk arról, hogy pontosan mi is épül odalent a mélyben.

Mielőtt még valaki azt gondolná, hogy az Apple auditóriumát éppen csak most burkolják, ki kell, hogy ábrándítsam: az itt látható fotók júniusban készültek. Ekkor már a felső váróterem hasonlított végleges formára, de az kérdéses volt, hogy az idei nagy eseményre elkészülnek-e a munkálatokkal és az Apple képes lesz-e vendégül látni az újságírókat új otthonában. Nos, a meghívó tanúsága szerint minden sínen van: a jubileumi iPhone-t bemutató Keynote a Steve Jobs emlékére állított létesítményből jelentkezik.

Az alsó szint, a képek alapján, meglehetősen kontrasztban áll azzal, ami felül látunk: a szénszálas tető és a hatalmas üvegfelületek alatt főleg fa kialakítású belsővel találkozhatnak az eseményre meghívottak. Végezetül pedig egy tervrajz is nyilvánosságra került Neil Cybart által, aminek a segítségével könnyebben el tudjuk képzelni, hogyan is fog elférni 1 000 ember egy kör épület auljába. Érdekesség egyébként, hogy az Apple rendszerint nagyobb előadőtermekben mutatta be az eddigi évek iPhone-jait: a Steve Jobs Theaterbe meghívást kapni idén egészen exkluzív élmény lehet.

Ha lemaradtál volna az elmúlt hónapok eseményeiről, akkor az iPhone 8, WWDC és iOS 11 mappákon keresztül minden korábbi cikkünket megtalálsz a témában. Alig több mint egy hét van hátra addig, hogy az Apple lerántsa a leplet a 3 új iPhone modellről, egy új Apple TV-ről, esetleg a harmadik generációs Apple Watch-ról. Addig viszont érdemes körbenézni az iSTYLE akciói között, hiszen ebben az időszakban óriási kedvezménnyel tudtok hozzájutni kedvenc Apple-termékeitekhez.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!