imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ilyen lesz egy iPhone 8-as screenshot


Gondolkodtatok már rajta, hogy a várható szigetes kivágás, meg lekerekített sarkú kijelző mellett hogyan fog kinézni egy iPhone 8 teljes képernyője? Most már nem is kell, pár lelkes dizájner rögvest el is készített a tegnapi hír alapján néhány reális képernyőképet.

Tegnap este számoltunk be róla, hogy Mark Gurman a Bloomberg újságírója, és egyben az egyik leghitelesebb Apple jós értesülései szerint az iPhone 8-on egyáltalán nem lesz Home gomb. Ennek pedig az lesz a következménye, hogy egy újfajta kezelőfelületet kell majd megalkotnia az Apple csapatának. Azt eddig is tudtuk, hogy az iPhone 8 külön iOS 11 kap majd, tegnap óta viszont már azt is el tudjuk képzelni, hogy milyet.

De az elképzelés sosem olyan pontos, mint egy kép vagy videó. Pár puskakezű dizájner éppen ezért néhány óra leforgása alatt már el is készítette a rendereket, melyek segítenek abban, hogy vizualizálni tudjuk a felületet – feltéve ha igaznak bizonyulnak Gurman információi. Márpedig, ahogy azt tegnap is írtuk, erre 99% esélyt adunk.

Az első képen a Főképernyőt láthatjuk. Amire itt érdemes figyelni, az egyrészt az iPades iOS 11-ből örökölt „floating” Dock; az alulról felhúzható apró szoftveres sáv, mely az alkalmazásváltót fogja előhívni (és nem a Vezérlőközpontot, mint most); illetve a felső szigetes kivágás mellett található fülecskék: jobb oldalt a Wi-Fi, térerő és aksi, bal oldalon az óra.

A következő képen egy alkalmazáson (Egészség) belül láthatjuk a kezelőfelületet. Itt is látszik az alsó szoftveres sáv, ami úgy tűnik állandó eleme lesz a rendszernek. Az érdekesség itt, hogy Gurman szerint az Apple „nem akarja majd véka alá rejteni a szigetet”, nem problémáznak azon, hogy a világos felülettől elüt a kivágás.

Végezetül pedig álljon itt egy videó jóbarátunktól, az idei „hivatalos” szivárogtatások akcióhősétől, Guilherme Rambótól, ahogy bemutatja a floating Dockot.

Na, hát valami ilyesminek kell majd elképzelni az iPhone 8-as screenshotokat.

Forrás: Macrumors

Már csak egy nap választ el mindket attól, hogy beköszöntsön az ősz. Készüljetek fel az iskolakezdésre a Back to School akcióval, amelynek keretein belül 12%-os kedvezménnyel tehettek szert egy tucat jobbnál jobb Apple gépre. Részletek ebben a cikkben, illetve a webshopban.

iPhone 40 000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!