imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ilyen rajzok születnek, ha jó kezekbe kerül az iPad Pro


Sokszor láttunk már olyan elképesztő rajzokat, amikről csak később derültek ki, hogy egy iPad Pro és egy Apple Pencil segítségével készültek, ám most magát a folyamatot is láthatjuk egy gif-be tömörítve. Rob Zilla a legendás NBA játékos Kevin Durantet örökítette meg, a végeredmény pedig pazar.

A kosárlabda szerelmeseinek valószínűleg már nem kell bemutatnunk Kevint, azt viszont kevesebben tudják, hogy az Apple szülővárosának kosárlabda csapata, a Golden State Warriors éppen szárnyal az NBA-ben. Ennek apropóján kérte fel az Apple Rob Zillát, hogy készítsen a csapat vezéregyéniségéről egy vázlatos rajzot az iPad Pro segítségével. Eddy Cue, az Apple internetes szolgáltatásaiért és szoftvereiért felelős alelnöke óriási rajongója a csapatnak, így mégsem hagyhatta annyiban a dolgot.

rawImage

Ehhez a rajzművész természetesen egy Apple Pencilt is használt, illetve az Adobe Illustrator iOS verzióját. A rajz olyan jóra sikerült, hogy Rob végül minden játékost megörökített egy kézi rajz erejéig, és mindenkiről gif is készült, amiket a ma hajnalban, a Los Angeles Lakers csapata ellen játszott szezonzáró mérkőzés félidejében fel is használtak a stadion kivetítőin.

ipad_pro_nba_rob_zilla_warriors

Forrás: Apple

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!