imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ilyen volt az iPhone 6 rajt az iSTYLE-ban


Magyarországon az iPhone eddig csak a szolgáltatóknál volt kapható, de most végre az APR boltokban is meg lehet vásárolni függetlenül az Apple legsikeresebb termékét. Természetesen videóra vettük az eseményt.

Pár éve még csak egyetlen szolgáltatónál lehetett megvásárolni az iPhone-t, magam is ott voltam a T-Mobile rajtjain. Aztán csatlakozott a Vodafone is, idén pedig a Telenor is megkezdte az iPhone forgalmazását. Ami a mi szempontunkból fontosabb, hogy 2007 óta most először az Apple Premium Reseller boltokban, így az iSTYLE-ban is elrajtolt az iPhone.

Sajnos a legkelendőbb modellből, a 64GB-os Space Gray modellekből nagyon kevés érkezett a rajtra, emiatt nem is mertünk nagy reklámot csinálni az eseménynek, mert nem szerettük volna, ha több százan potyára jönnek el az iSTYLE Árkádba az éjféli rajtra. Persze így jó sokan voltunk, szerencsére pont annyian, hogy szinte mindenkinek jusson egy-egy iPhone 6 vagy iPhone 6 Plus készülék. Íme az eseményről készült videó:

Érdekesség, hogy éjjel két óra felé, az utolsó vásárló az egyik hosztesz lány volt, aki magának és a testvérének vásárolt egy iPhone 6 és egy iPhone 6 Plus készüléket.

Az Index is nálunk járt, és elkészítették a saját videójukat, és ahogyan azt az Indextől megszokhattuk, most sem maradt el egy kis fricska. Már a videójuk címe is érdekes: A pokolból a mennybe repít az iPhone-fetisizmus.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!