imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ilyen volt az iSTYLE Corvin megnyitó (videó)


Két hete nyitott meg Magyarország legnagyobb Apple Premium boltja a Corvin Plazában, melyet most egy két perces videóban azok is megnézhetnek, akik nem tudtak eljönni a megnyitóra.

Március 27-én nyitott meg a legújabb iSTYLE Apple Premium Reseller bolt Budapesten. A megnyitóra több mint 500-an jöttetek el, több száz akciós Mac és iPad talált gazdára emiatt egy órával tovább is kellett nyitva tartani. A megnyitóról természetesen egy kis összefoglaló videó is készült, amit most ti is megnézhettek.

Az Apple folyamatosan fejleszti az Apple Premium Reseller boltokat, és a V1, V2 design után most megérkezett a V2 berendezés ráncfelvarrása. Ez pedig nem más, mint egy kiemelt hatszemélyes pult, amely kifejezetten oktatási célokat szolgál majd. Ez elsősorban azoknak lesz érdekes, akik még csak most barátkoznak az Apple világával. Ide nemcsak azokat várjuk, akik vásárolni szeretnének, hanem azokat is, akik első kézből, naprakész profiktól szeretnék megtanulni ezeknek az eszközöknek a használatát, trükkjeit. Ha valaki ennél is többre vágyik, akkor az otthoni ismerkedés után további bolti oktatásra foglalhat majd időpontot, és a felmerülő kérdésekkel visszatérhet hozzánk, hogy igénybe vehesse oktatóink segítségét. Ez a szolgáltatás hamarosan el is indul, és külön cikket szentelünk majd a bemutatására. Íme még néhány kép a megnyitóról:

istylecorvin1 istylecorvin3 istylecorvin4 istylecorvin2

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!